El fascinant món de Lego arriba a Barcelona amb ‘I Love Lego’

Públic de totes les edats té una cita amb el món de Lego, a partir de 19 de desembre de 2019 a les 15:00h en el Reial Cercle Artístic de Barcelona. S’inaugura ‘I Love Lego’, una exposició única que presenta sis instal·lacions de grans dimensions construïdes amb més d’1 milió de peces de Lego.

En l’exposició, organitzada per Arthemisia España, es podrà gaudir d’escenaris que semblen cobrar vida pròpia, com: un castell inspirat en la sèrie ‘Joc de Trons’, escenes de la Segona Guerra Mundial, un poble hivernal i una immensa ciutat amb els seus gratacels, centre històric, àrees recreatives i estació de tren. Elaborades construccions realitzades per enginyers i arquitectes que s’han fet càrrec de totes les fases de construcció, des del seu disseny amb eines arquitectòniques digitals, fins al muntatge final.

El minuciós treball és a càrrec de RomaBrick, un dels primers LUG (Lego User Group) del món. Aquesta companyia realitza diorames de Lego a nivell internacional i està formada per un equip de professionals que treballa amb un mètode únic. Les col·leccions particulars de cadascun dels seus membres han confluït en una gran col·lecció de mòduls i peces, la qual cosa ha permès construir una sèrie de creacions summament complexes per a l’execució de les quals ha estat imprescindible el treball en equip.

En el seu procés d’elaboració, l’equip valora el resultat estilístic i cromàtic, així com la resistència estructural de l’assemblatge, ja que en cap cas les peces es peguen entre si. Tot això dóna a l’exposició el seu caràcter únic atès que cap altra mostra de Lego compta amb aquest grau de complexitat i originalitat.

L’exposició es podrà visitar en el Reial Cercle Artístic de Barcelona fins al pròxim 29 de març de 2020, de dilluns a dijous i diumenges de 10:00h a 20:00h, i divendres i dissabtes de 10:00h a 21:00h (horaris de dies festius consultar aquí). L’entrada general té un cost de 8€, i és gratuïta per a menors de 3 anys i titulars de la targeta VIP Arthemisia. Les entrades es poden comprar de manera presencial en taquilla.